Vilkår og betingelser

Frakt og levering

Alle hatter og luer på våre internettsider lagerføres i vår butikk, og vil normalt bli sendt neste virkedag. Du mottar varene 2-4 dager etter at de er sendt. Varene sendes med PostNord “MyPack Collect”.


Vi sender alle våre varer med PostNord. Gratis frakt for kjøp på mer enn kr. 1300,-. Ellers kr. 79,-. Gjelder fastlandsNorge. Egne regler og fraktpriser gjelder for Svalbard, som bl.a. ‘Svalbard-tillegget’.

Vi tilbyr også “klikk & hent” i butikken vår her i Oslo. Bestillingen er normalt klar for henting innen 2 timer(innenfor butikkens åpningstider). Avvik kan forekomme ved høyt kundetrykk i butikken. Vi sender en sms hvis ordre er klar før tiden.

Dersom vi skulle være utsolgt for ønsket vare, vil vi ta kontakt pr. telefon eller e-post for å avtale bytte til en alternativ vare eller kansellering av bestillingen. 

Retur, bytte og avbestilling av varer

Ifølge Angrerettloven har du full retur/angrerett i to uker fra du mottar varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, send varen(e) tilbake til oss ved å Følge denne linken: https://my.postnord.no/return?q=holmretur2023. Legg ved utfylt angrerettskjema. Du finner angrerettskjemaet som vedlegg til ordrebekreftelsen eller som nedlasting her.

Når Hattebutikken HOLM  / Hattebutikken.no har mottatt varen(e), vil du få tilbakebetalt det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

For bytte av størrelse sender du inn varen på samme måte som ved retur/angrerett. Legg så inn en ny bestilling på ønsket vare/størrelse. Varer kan også byttes i butikken. Den finner du i Tordenskiolds gate 19, rett ved Oslo Rådhus. Dersom du ønsker å avbestille en vare, vennligst ta kontakt på telefon 22 41 15 74 slik at vi raskest mulig kan stoppe utsendelse av varen.

Pakker som ikke hentes ut, belastes med et gebyr. Det tilsvarer de kostnadene det har påført oss å sende ut pakken og motta den i retur.

Hvis kjøpesummen overstiger 250 kr, belastes du med et gebyr på 250 kr.
Hvis kjøpesummen er på under 250 kroner, belastes du med bestillingens verdi.

Pakker som sendes som postpakker til postens utleveringssted, varsles med SMS til mobilen din og blir oppbevart i 14 dager.

Hvordan bestille fra nettbutikken

Ved ønsket vare: velg ønsket farge, størrelse og antall. Klikk på ‘legg i handlekurven’ (Evnt. klikk på ‘legg i ønskelisten’ )

Ved større bestilling(feks kor, teater) ta kontakt på telefon 22411574 eller epost: epost@hattebutikken.no for å forsikre oss om at vi har antall etc.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid gi oss skriftlig melding. Ring oss gjerne også på telefon 22 41 15 74 i butikkens åpningstider. Mandag-Fredag: 10-17(Torsdag 10-18), Lørdag: 10-17, slik at vi kan raskt kan finne en løsning. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Betaling

I kassen kan du betale med VISA/MASTERCARD, DELBETALING, FAKTURA og VIPPS. Når du handler med betalingskort hos Hattebutikken HOLM / Hattebutikken.no, blir betalingen behandlet av NETS/Netaxept, en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. All informasjon du oppgir vil gå kryptert direkte mellom deg som kunde og vår betalingspartner NETS/Netaxept. Vi benytter NETS sin egen kasseløsning “Nets Easy”.

Brukerkonto

Det er frivillig å opprette en brukerkonto hos oss, og du kan lett handle uten en brukerkonto. En brukerkonto gjør at du kan følge med på dine nåværende og tidligere ordre. Med en brukerkonto kan du også benytte ‘Min ønskeliste’, og varer lagt til ønskelisten vil bli husket ved neste innlogging.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift.

Personopplysninger

Hattebutikken HOLM / Hattebutikken.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registere. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Forbehold

Vi tar forbehold om evetuelle trykkfeil vedrørende pris og informasjon om varer på våre nettsider.

Størrelse

Riktig størrelse finnes ved å måle omkretsen rundt hodet i centimeter.
Bruk et målebånd eller en hyssing som du plasserer midt på pannen og ca. 1,5 cm over ørene. Ikke mål for stramt.

Dersom hodeplagget leveres i ‘Small, Medium, Large, X-Large eller XX-Large’, se tabellen under.

54-55 cm56-57 cm58-59 cm60-61 cm62-63 cm
SmallMediumLargeX-LargeXX-Large

Noen merker har sin egen tolkning som feks Brixton: XS: 54, S: 56, M: 58, L: 60, XL: 62. MJM har en lik tolkning.


Hjelp eller spørsmål?

Ring oss! Telefon: 22 41 15 74. Epost: epost@hattebutikken.no
Butikkens åpningstider: Mandag-Fredag: 10-17(Torsdag 10-18). Lørdag: 10-17.